Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί Διακήρυξη Μειοδοτικού Διαγωνισμού για Μίσθωση Ακινήτου για τη Στέγαση του Γραφείου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Φαιστού
Διακήρυξη Μειοδοτικού Διαγωνισμού για Μίσθωση Ακινήτου για τη Στέγαση του Γραφείου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Φαιστού PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021 11:41
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Φαιστού προκηρύσσει Δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση της υπηρεσίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Φαιστού (Δ.Λ.Τ.Φ.) με τους εξής όρους:

 

 

1. Να βρίσκεται πλησίον της χερσαίας ζώνης λιμένα Κόκκινου Πύργου και αν είναι δυνατόν, να έχει οπτική επαφή με τον λιμένα Κόκκινου Πύργου .
2. Να διαθέτει οικοδομική άδεια όσον αφορά την χρήση του, να μην υπόκειται σε πολεοδομικές παραβάσεις, να πληροί όλες τις προδιαγραφές του κτιριοδομικού κανονισμού και να διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.
3. Να πληροί τις προϋποθέσεις προσβασιμότητας ΑμεΑ, δηλαδή να βρίσκεται σε επίπεδο άμεσα προσβάσιμο από τον κοινόχρηστο χώρο (π.χ. ισόγειο κατάστημα) ή να εξασφαλίζεται η αυτόνομη και ασφαλής οριζόντια και κατακόρυφη προσπέλαση ΑμεΑ με χρήση κατάλληλων μέσων, όπως ράμπες, αναβατόρια, ανελκυστήρες κ.λπ. και κλιμακοστάσιο ανάλογου τύπου με βάση τις προδιαγραφές του κτιριοδομικού κανονισμού.
4. Να έχει εμβαδόν κυρίου χώρου τουλάχιστον 115,00 τ.μ..
5. Να έχει αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον 15,00 τ.μ. σε συνέχεια του κυρίου χώρου ή εντός του ιδίου κτιρίου.
6. Οι διάδρομοι πρέπει να έχουν κατ' ελάχιστον πλάτος 0,90μ., ελεύθερο από κάθε εμπόδιο/έπιπλο.
7. Να περιλαμβάνει στοιχειώδη κουζίνα.
8. Να διαθέτει τουλάχιστον μία τουαλέτα. Στους χώρους υγιεινής, σε περίπτωση που δεν εξασφαλίζεται επαρκής άμεσος φυσικός αερισμός θα πρέπει να εγκαθίσταται τεχνητός αερισμός.
9. Όλοι οι χώροι να θερμαίνονται με κατάλληλο σύστημα θέρμανσης και να ψύχονται με κατάλληλο σύστημα ψύξης.
10. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε προθεσμία δεκαπέντα (15) ημερών από την δημοσίευση της περίληψης της προκήρυξης, καταθέτοντας την αίτηση και τα δικαιολογητικά συμμετοχής, από 20/4/2021 έως και 5/05/2021.
11. Τα δικαιολογητικά συμμετοχής των ενδιαφερόμενων αποστέλλονται με ηλεκτρονική αλληλογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δ.Λ.Τ.Φ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και αποστέλλονται στην Επιτροπή της παρ. 1 του αρ. 7 του ΠΔ270/81, η οποία μετά από επιτόπια έρευνα, κρίνει για την καταλληλότητα των προσφερομένων ακινήτων και αν αυτά πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξης , συντάσσεται σχετική έκθεση, εντός δέκα (10) ήμερων από της λήψεως των προσφορών. Οι δε λόγοι αποκλεισμού κάποιου ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στη έκθεση. Η έκθεση αξιολόγησης, μαζί με τους φακέλους των ενδιαφερομένων, αποστέλλονται στο Δ.Λ.Τ.Φ., το οποίο την κοινοποιεί σε κάθε έναν που εκδήλωσε ενδιαφέρον.
Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Φ, ορίζει την ημερομηνία και την ώρα της προφορικής δημοπρασίας της Β΄ φάσης, με έγγραφη πρόσκληση του και αποδεικτικό επίδοσής της, ενημερώνοντας εκείνους των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα κατά την διαδικασία της Α΄ φάσης. Η δημοπρασία θα γίνει στα γραφεία του Δ.Λ.Τ.Φ. ενώπιον αρμόδιας επιτροπής.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από την υπηρεσία του Δ.Λ.Τ.Φ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 2892340235 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 

Ο Πρόεδρος

Νικολιδάκης Γρηγόριος

 

 

Σχετικά Άρθρα

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg