Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση Τιμής στον Σπύρο Σηφογιωργάκη
Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση Τιμής στον Σπύρο Σηφογιωργάκη PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 06:57
Ο Δήμος Φαιστού θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση τιμής στον Σπύρο Σηφογιωργάκη, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλειο χώρο του Δημαρχείου Φαιστού, στην πλατεία Λ.Κλάδου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.
Αρχικά ευχαριστεί τους καλλιτέχνες με τα συγκροτήματα τους που έπαιξαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς: Αλεφαντινό, Βερδινάκη, Γαργανουράκη, Γκερεδάκη, Κακκουδάκη-Πετσάκη, Καλεμάκη-Labyrythmo, Λεκάκη, Μανιουδάκη, Μεσσαριτάκη, Μπικάκη, Σεβαστάκη, Σπινθάκη, Φραγκιαδάκη. Ευχαριστεί επίσης τον Γιώργο Βιτώρο, που παρουσίασε την εκδήλωση, αλλά και τις Σχολές Κρητικών Χορών Κωστή Γεωργιλαδάκη, για την συμμετοχή τους με την παρουσίαση κρητικών χορών.
Τους μαντιναδολόγους και ποιητές, που πλαισίωσαν την βραδυά με τους στίχους τους. Την οικογένεια του Σπύρου Σηφογιωργάκη, για το φωτογραφικό υλικό και την άψογη συνεργασία. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλιάς, για την προσφορά του με τα καθίσματα. Τον Γιώργο Χαλκιαδάκη για την προσφορά του, με ξηρούς καρπούς, για το κέρασμα της εκδήλωσης. Τα μέσα επικοινωνίας που προέβαλλαν την εκδήλωση: e-messara, dream fm, ερωτόκριτος fm, ράδιο μοίρες, αντίλαλος, κρήτη tv, apopsi live. Τέλος, ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που παραυρέθηκε και αγκάλιασε την εκδήλωση αυτή.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ

 

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg