Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Δελτίο Τύπου 25ης Μαρτίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2019 11:56

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στο Δήμο μας η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821.


Σε όλες τις Δημοτικές ενότητες η μαθητιώσα νεολαία μας με τις σχολικές εορτές και την παρέλαση έστειλε το μύνημα της περηφάνιας του έθνους μας και την ελπίδα για πρόοδο και ανάπτυξη.


Το απόγευμα διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία στο Δημοτικό Στάδιο Μοιρών «Μανώλης Στεφανουδάκης» οι μαθητικοί αγώνες στίβου με την συμμετοχή του συλλόγου ΑΜΕΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και περισσότερους από 200 μαθητές και μαθήτριες να συναγωνίζονται μεταξύ τους, στα πλαίσια του "ευ αγωνίζεσθαι".


Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τα σωματεία, συλλόγους και φορείς του δήμου μας αλλά και τους εθελοντές οι οποίοι συμμετείχαν και τίμησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού.


Επίσης να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης, των Ένοπλων Δυνάμεων και του Ερυθρού Σταυρού, που έδωσαν το παρόν στις εορταστικές εκδηλώσεις και στις τρείς Δημοτικές Ενότητες Μοιρών - Τυμπακίου - και Ζαρού.

 

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg