Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κλείσιμο Σχολικής Μονάδας Δήμου Φαιστού λόγω Δυσμενών Καιρικών Συνθηκών
Κλείσιμο Σχολικής Μονάδας Δήμου Φαιστού λόγω Δυσμενών Καιρικών Συνθηκών PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2022 10:38

Α Π Ο Φ Α Σ Η  Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ


Θέμα: Κλείσιμο σχολικής μονάδας Δήμου Φαιστού, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 

Ο Δήμαρχος Φαιστού έχοντας υπόψη

  • Την παρ. 4 περιπτ. 27 του άρθρου 94 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α΄), σύμφωνα με το οποίο στο άρθρο 75 παρ.1του κώδικα των Δήμων.
  • Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α’) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης», σχετικά με τις αρμοδιότητες του Δημάρχου.
  • Τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα λόγω της κακοκαιρίας «Ariel» και ιδιαίτερα στην περιφέρεια του Δήμου Φαιστού (έντονα καιρικά φαινόμενα, νεφώσεις αυξημένες με βροχές και καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι ).
  • Την ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων για την ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών σε ορεινούς και ημιορεινούς οικισμούς του Δήμου μας.

 

Αποφασίζει

 

  1. Το κλείσιμο, Εσπερινού Γυμνασίου -Λυκείου Τυμπακίου την Τετάρτη 30-11-2022.
  2. Να εισηγηθούμε στην αρμόδια διεύθυνση εκπαίδευσης να θεωρηθούν δικαιολογημένες οι απουσίες των μαθητών που μεταφέρονται στην σχολική μονάδα Εσπερινού Γυμνασίου -Λυκείου Τυμπακίου, την Τετάρτη 30-11-2022.
  3. Η παρούσα Απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, να κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους και στα αρμόδια γραφεία εκπαίδευσης.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

 

 

Σχετικά Αρχεία
Ανακοίνωση - Αρχείο Pdf (177 KB)

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg