Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης για την Πρόσληψη Προσωπικού σε Υπηρεσίες Καθαρισμού Σχολικών Μονάδων
Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης για την Πρόσληψη Προσωπικού σε Υπηρεσίες Καθαρισμού Σχολικών Μονάδων PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2022 11:41

Από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου αναρτήθηκαν σήμερα 06/09/2022, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για το προσωπικό καθαριότητας των σχολικών μονάδων του Δήμου Φαιστού για το σχολικό έτος 2022-2023.

Ενημερώνονται οι Ενδιαφερόμενοι/ες ότι:

Κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους, δηλαδή από την Τετάρτη 7/9/2022 έως και την Πέμπτη 8/9/2022. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg