Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζεται το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Καθαριότητας του Δήμου Φαιστού
Συνεχίζεται το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Καθαριότητας του Δήμου Φαιστού PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 13 Ιούλιος 2021 12:36
Το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Καθαριότητας σε όλες τις δημοτικές ενότητες, συνεχίζει ο Δήμος Φαιστού.Λόγω της θερινής περιόδου, αλλά και σύμφωνα με το Σχέδιο Πρόληψης της Αντιδημαρχίας Υγείας κατά του κοροναϊού, στο Δήμο Φαιστού επιχειρούν καθημερινά συνεργεία σε πρωινή και απογευματινή βάρδια, με σκοπό τη διασφάλιση της καθαριότητας και της δημόσιας υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα νέα επιχείρηση καθαρισμών σε διάφορα σημεία του Δήμου Φαιστού. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται, ενώ υπενθυμίζεται πως παραμένει είναι ενεργή η γραμμή αποκομιδής απορριμμάτων 2892040007, για όσους δημότες επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το δήμο για παραλαβή ογκωδών αντικειμένων.

 

«Σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο καθαριότητας και συνεχίζουμε γνωρίζοντας πως η θερινή περίοδος, αλλά και οι συνθήκες της πανδημίας επιβάλλουν ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση και προσοχή» αναφέρει σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αντώνης Κωνσταντουλάκης.
Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Φασομυτάκης αναφέρει:
«Έχουμε ενεργοποιήσει μια σειρά από συνεργασίες για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες, αλλά και τα μέσα που έχουμε. Θεωρούμε ότι το πλάνο μας προχωρά και συνεχίζουμε θέλοντας να κάνουμε ακόμα περισσότερα όπου μπορούμε».
att00013.jpg
att00016.jpg
att00019.jpg
att00025.jpg

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg