Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζει στις Κορυφαίες Θέσεις Ανακύκλωσης ο Δήμος Φαιστού
Συνεχίζει στις Κορυφαίες Θέσεις Ανακύκλωσης ο Δήμος Φαιστού PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 12 Ιούλιος 2021 13:32
Πολύ μεγάλη αποδοχή συγκεντρώνει η Ανακύκλωση στο Δήμο Φαιστού η οποία και βρίσκεται σταθερά σε μια από τις πρώτες θέσεις για ολόκληρη την Κρήτη.
Οι Δημότες, αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου Φαιστού μάλιστα, έχουν «αγκαλιάσει» τα νέα σύστημα υπόγειων κάδων μεσυμπιεστή που έχουν τοποθετηθεί αρχικά σε Τυμπάκι, Μοίρες, Μάταλακαι Κόκκινο Πύργο. Ειδικότερα στο σημείο του Κόκκινου Πύργου, αλλά και των Ματάλων που τα Σαββατοκύριακα συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου, τα συστήματα έχει πολύ μεγάλη αποδοχή λόγω της ευκολίας του και της μεγάλης δυνατότητας συμπίεσης.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που με τη βοήθεια των τεχνικών υπηρεσιών και του κ. Φασομυτάκη έχουμε καταφέρει να εγκαταστήσουμε πρώτοι σε όλη την Κρήτη ένα καινοτόμο σύστημα συμπίεσης σύμμεικτων απορριμμάτων κι ανακύκλωσης. Από την πρώτη στιγμή ήταν απόφαση του Δημάρχου μας κ. Νικολιδάκη να ενισχυθεί και να ενδυναμωθεί η περιβαλλοντική συνείδηση πολιτών κι επισκεπτών», υποστηρίζει σε ανακοίνωση του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αντώνης Κωνσταντουλάκης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης αναφέρει:
«Μετά το πρώτο μας στοίχημα να επαναφέρουμε την ανακύκλωση έπειτα από μια δεκαετία στον Δήμο Φαιστού, κερδίζουμε σταδιακά και το στοίχημα της αποδοχής. Ευχαριστούμε όλους τους δημότες μας και τους επισκέπτες που συμμετέχουν στο όραμα μας για έναν καθαρό κι όμορφο δήμο κι ελπίζουμε αυτή η συμμετοχή να ενισχυθεί».

 

att00007.jpg

att00010.jpg

att00013.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg