Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Από το Δήμο Φαιστού Αρχίζει η Επιχείρηση Εμβολιασμών με Κινητές Μονάδες του Υπουργείου Υγείας
Από το Δήμο Φαιστού Αρχίζει η Επιχείρηση Εμβολιασμών με Κινητές Μονάδες του Υπουργείου Υγείας PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 01 Ιούλιος 2021 11:50
Την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν για ολόκληρη τηχώρα, από το Δήμο Φαιστού και το Τυμπάκι, οι εμβολιασμοί πληθυσμού, από κινητές μονάδες του Υπουργείου Υγείας.
Η έναρξη των εμβολιασμών θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη από τη Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου, ενώ θα συνεχίσει και την Τετάρτη από τη Δημοτική Ενότητα Ζαρού.
Στόχος της μεγάλης επιχείρησης του Υπουργείου Υγείας, που στηρίζεται από την Υγειονομική Περιφέρεια, την Περιφέρεια και το Δήμο Φαιστού, είναι η επίτευξη ενός ισχυρού τείχους ανοσίας το αργότερο ως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών από κινητές μονάδες ο Δήμαρχος Φαιστού δήλωσε:
«Έχουμε τη χαρά και την τιμή, μια μεγάλη προσπάθεια που εντάσσεται στην τέταρτη φάση, να εκκινεί από το δήμο μας σε επίπεδο Κρήτης. Πρέπει όμως να κατανοήσουμε όλοι μας ότι οι εμβολιασμοί δεν έχουν και δεν πρέπει να έχουν σύνορα. Μετά την επικράτηση του στελέχους ΔΕΛΤΑ μάλιστα, η ανάγκη για μαζικούς εμβολιασμούς είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ειδικά τώρα, που όλοι μπορούν να διαλέξουν το εμβόλιο που επιθυμούν και να προχωρήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί τους».
att00007.jpg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg