Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στον Ιστορικό Ναό Αγίου Πνεύματος στο Τυμπάκι Αντιπροσωπεία του Δήμου Φαιστού
Στον Ιστορικό Ναό Αγίου Πνεύματος στο Τυμπάκι Αντιπροσωπεία του Δήμου Φαιστού PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 22 Ιούνιος 2021 14:20
Στον ιστορικό ναό του Αγίου Πνεύματος παραβρέθηκε με αφορμή την μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης με αντιπροσωπεία του Δήμου Φαιστού αποτελούμενη από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Φασομυτάκη, Αντώνη Κωνσταντουλάκη και Νίκο Καργάκη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλη Ορφανουδάκη, καθώς και τον Δημοτικό Σύμβουλο Ιπποκράτη Σκαντζάκη.
Η θεία λειτουργία πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριου.

Ο Δήμαρχος και η αντιπροσωπεία του Δήμου Φαιστού ευχήθηκαν σε όλους υγεία, φώτιση και μια ταχεία έξοδο από τα προβλήματα και τις δυσκολίες της πανδημίας.
«Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά από τον ιστορικό ιερό ναό του Αγίου Πνεύματος» ανέφερε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:
«Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας ας ευχηθούμε σε όλους υγεία και γρήγορη έξοδο από τα προβλήματα της πανδημίας».

 

 

att00007.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg