Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Καθαγιασμός των Υδάτων PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 00:00
Παρουσία πολιτικών & στρατιωτικών αρχών, του Δημάρχου Φαιστού κ. Αρμουτάκη Γεωργίου του προέδρου δημοτικού συμβουλίου Φαιστού και των Αντιδημάρχων, Δημοτικών συμβούλων και προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων τελέστηκε ο καθαγιασμός των υδάτων σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί.

Παρά το τσουχτερό κρύο πλήθος πιστών με τις οικογένειές τους παρεβρέθηκαν σε όλες τις δημοτικές ενότητες όπου πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός και αρκετοί τολμηροί κολυμβητές έπεσαν στα παγωμένα νερά της λίμνης του Ζαρού, στο Φράγμα Φανερωμένης στους Καλούς Λιμένες, στο Καλαμάκι, στα Μάταλα και στον Κόκκινο Πύργο όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γορτύνης & Αρκαδίας κ.κ. Μακάριος.

Στις εκδηλώσεις καθαγιασμού των υδάτων στο Δήμο μας παραβρέθηκαν επίσης ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Κεφαλογιάννης Μανώλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου κ. Πασπάτης οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Ματαλλιωτάκης, κ. Τουπάκης καθώς και ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μαρκογιαννάκης Αλέξανδρος.

Παρόντες όπως πάντα οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και το Λιμενικό σώμα για την ασφάλεια και την υγειονομική κάλυψη τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Επίσης ευχαριστούμε το Σύλλογο τουριστικής Ανάπτυξης Ματάλων και το Σύλλογο Επαγγελματιών Καλαμακίου για το κέρασμα που προσέφεραν στον κόσμο.

Τέλος ευχαριστούμε τα χρυσοχοεία Κουλεντάκη Ιωάννη, Κουνδουράκη Ελευθερίου, Σαββάκη Νεκτάριου, Καργάκης Χρυσοδημιουργίες, Χρονάκης Ιωάννης-Αλεξάκης Γεώργιος,τα καταστήματα Κωνσταντίνος Πετρόπουλος & Υιοί, Γαρυφαλλιά studios και Χαλκιαδάκης Γεώργιος του Ιωάννου, για τους σταυρούς και τα αναμνηστικά ενθύμια που προσέφεραν για τους κολυμβητές που βούτηξαν για τον Σταυρό.

Καλή φώτιση και καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία σε όλους.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

 

 


Ρίψη του σταυρού στον Κόκκινο Πύργο .jpg

Εικόνα 1: Ρίψη του σταυρού στον Κόκκινο Πύργο από τον κ.κ Μακάριο από το σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Αγιασμός των υδάτων στο Καλαμάκι.jpg

Εικόνα 2: Πολύς κόσμος παρεβρέθηκε στον αγιασμό των υδάτων στο Καλαμάκι

Αγιασμός των υδάτων στο Καλαμάκι.jpg

 

Εικόνα 3: Από τον αγιασμό των υδάτων στο καλαμάκι.

Πλήθος κόσμου στον Κόκκινο Πύργο.jpg

Εικόνα 4: Παρά το τσουχτερό κρύο πλήθος κόσμου και στον Κόκκινο Πύργο

Ρίψη σταυρού από την όμορφη Λίμνη του Ζαρού.jpg

Εικόνα 5: Ρίψη σταυρού από την όμορφη Λίμνη του Ζαρού.

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου και στην λίμνη του Ζαρού.jpg

Εικόνα 6: Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου και στην λίμνη του Ζαρού

 

 

 

 

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg