Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με Ενεργοποίηση Εθελοντών Ερυθρού Σταυρού η Κατάσβεση της Φωτιάς στο Πέρι
Με Ενεργοποίηση Εθελοντών Ερυθρού Σταυρού η Κατάσβεση της Φωτιάς στο Πέρι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 04 Αύγουστος 2021 07:48
Τη σπουδαιότητα της πρόληψης και του εθελοντισμού ανέδειξε η αντιμετώπιση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο Περί στα σύνορα μεταξύ των δήμων Φαιστού και Γόρτυνας.
Η φωτιά έγινε αντιληπτή από τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού που εθελοντικά επανδρώνουν το Πυροσβεστικό Φυλάκιο Αληθινής, οι οποίοι αμέσως έθεσαν σε συναγερμό όλους τους συναρμόδιους φορείς.
Η αντιμετώπιση του συμβάντος ήταν άμεση, ενώ δεν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα πρόβλημα ως προς την κατάσβεση.
«Ευχαριστούμε όλους όσοι βάζουν το εμείς πάνω από το εγώ , τους εθελοντές μας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους πυροσβέστες και τους εργαζόμενους μας» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:
«Οι ημέρες είναι επικίνδυνες. Χρειάζεται η ευαισθησία και η προσοχή όλων μας για να μην έρθουμε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις».
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού συστήνει ιδιαίτερη προσοχή τα επόμενα 24ωρα που αναμένεται ένταση των φαινομένων και τήρηση των εντολών που δίνονται από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα μέσα και οι εργαζόμενοι πολιτικής προστασίας του Δήμου Φαιστού παραμένουν σε επιφυλακή και αυξημένη ετοιμότητα λόγω του παρατεταμένου κύματος καύσωνα.
att00007.jpg
att00010.jpg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg