Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέος Κύκλος Εμβολιασμών και Κατ΄οίκον Εμβολιασμών στο Δήμο Φαιστού
Νέος Κύκλος Εμβολιασμών και Κατ΄οίκον Εμβολιασμών στο Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 23 Ιούλιος 2021 10:46
Την ερχόμενη Τρίτη 27 Ιουλίου μπορούν να προχωρήσουν στη δεύτερη δόση εμβολιασμού τους όλοι οι δημότες του Δήμου Φαιστού, που εμβολιάστηκαν στις 6 Ιουλίου με την πρώτη δόση από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στο Τυμπάκι.

Οι εμβολιασμοί της δεύτερης δόσης, θα πραγματοποιηθούν για μία ακόμα φορά στην πλατεία Τυμπακίου, ενώ παράλληλα οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, θα προχωρήσουν στις επαναληπτικές δόσεις, όλων όσοι είχαν εμβολιαστεί κατ' οίκον την πρώτη φορά.
Σημειώνεται ότι, δυνατότητα εμβολιασμών την Τρίτη 27 Ιουλίου, με την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer - BioNTech έχουν όλοι όσοι επιθυμούν, υπό την προϋπόθεση ότι θα μεριμνήσουν μόνοι τους για τη δεύτερη δόση εμβολιασμού σε εμβολιαστικό κέντρο της επιλογής τους.

Τονίζεται επίσης, ότι όσοι δημότες του Δήμου Φαιστού επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ' οίκον στο πλαίσιο νέας διαδικασίας, έχουν τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν, με το εμβόλιο μίας δόσης Janssen από την εταιρία Johnson&Johnson.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τον απαιτούμενο προγραμματισμό των ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2892022905 κατά τις ώρες 13.00 - 14.30.

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg